Penne met Spinazie-Tomatensaus

Penne met Spinazie-Tomatensaus

Ingrediënten: penne, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 300 gram spinazie, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Pureer de spinazie met de staafmixer (eventueel). Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de penne en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel