Rijst met Kip en Paddenstoelen in Thaise Saus

Rijst met Kip en Paddenstoelen in Thaise Saus
Nog steeds ben ik bezig met het testen van de pasta’s van onoff spices. Deze keer heb ik de Thaise gele currypasta gebruikt met een recept van de site, die ik uiteraard weer wat heb aangepast naar eigen smaak.

Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 zakje onoffspices! Thaise gele currypasta, 1 kipfilet, 100 gram shiitakes, 250 gram champignons, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 zakje onoff spices! Thaise gele currypasta tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 100 gram in plakjes gesneden shiitakes en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 400 ml kokosmelk toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen zodat de saus indikt. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel