Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger
Ingrediƫnten: 1 flinke ui, 3 theelepels suiker, een klein beetje azijn, 1 ciabatta, 500 gram gehakt, 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers, cheddar cheese, sla,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 ciabatta in 8 minuten af in de voorverwarmde oven. Bak 1 in ringen gesneden ui met 3 theelepels suiker en een klein beetje suiker. Laat de ui zachtjes gaar en bruin worden. Meng 500 gram gehakt met 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers. Maak van het gehakt 3 hamburgers. Bak de hamburgers bruin en gaar. Leg er eventueel cheddar cheese op. Snij de ciabatta in 3 stukken. Beleg elke ciabatta met wat sla, de hamburger, gebakken ui en sauzen naar keuze. Erbij hebben we er een salade en Vlaamse frieten bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat