Ciabatta Hamburger

Ciabatta Hamburger

Ingrediënten: 1 flinke ui, 3 theelepels suiker, een klein beetje azijn, 1 ciabatta, 500 gram gehakt, 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers, cheddar cheese, sla,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak 1 ciabatta in 8 minuten af in de voorverwarmde oven. Bak 1 in ringen gesneden ui met 3 theelepels suiker en een klein beetje suiker. Laat de ui zachtjes gaar en bruin worden. Meng 500 gram gehakt met 1 zakje Verstegen kruidenmix voor hamburgers. Maak van het gehakt 3 hamburgers. Bak de hamburgers bruin en gaar. Leg er eventueel cheddar cheese op. Snij de ciabatta in 3 stukken. Beleg elke ciabatta met wat sla, de hamburger, gebakken ui en sauzen naar keuze. Erbij hebben we er een salade en Vlaamse frieten bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel