Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons
Ingrediënten: 600 gram rösti, 1 ui, 2 kipfilet, zout, peper, 1 rode paprika, 1 prei, 250 gram champignons, shoarmakruiden,

Aantal personen: 4

Bak 600 gram rösti bruin in hete boter. Bak 1 gesnipperde ui, in een andere pan, in hete boter bruin. Voeg 2 in blokje gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de groenten en kip aan de rösti toe. Breng op smaak met shoarmakruiden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat