Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Aardappelschotel met Kip, Paprika en Champignons

Ingrediënten: 600 gram rösti, 1 ui, 2 kipfilet, zout, peper, 1 rode paprika, 1 prei, 250 gram champignons, shoarmakruiden,

Aantal personen: 4

Bak 600 gram rösti bruin in hete boter. Bak 1 gesnipperde ui, in een andere pan, in hete boter bruin. Voeg 2 in blokje gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Breng op smaak met zout en peper. Voeg 1 gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden prei toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de groenten en kip aan de rösti toe. Breng op smaak met shoarmakruiden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel