Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 250 gram doperwten (diepvries), 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram doperwten met 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Voeg 50 gram geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat