Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Pasta met Doperwten en Spek in Romige Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 250 gram doperwten (diepvries), 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot het knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui met wat tijm toe en bak tot de ui zacht is. Voeg 250 gram doperwten met 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat 10 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Voeg 50 gram geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel