Pizza met MonChou, Paprika en Ontbijtspek

Pizza met Monchou, Paprika en Ontbijtspek
Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, tijm, 50 gram ham, 1 gele paprika, pizzadeeg, 100 gram MonChou, 250 ml crème fraîche, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 2 in ringen gesneden uien, wat tijm, 50 gram in reepjes gesneden ham en 1 gesneden gele paprika toe. Bak tot de uien zacht zijn. Leg op een ingevette ovenplaat het pizzadeeg. Meng 100 gram MonChou met 250 ml crème fraîche en smeer dit mengsel vervolgens over het pizzadeeg. Schep de paprika-ontbijtspek op het deeg. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat