Pizza met MonChou, Paprika en Ontbijtspek

Pizza met Monchou, Paprika en Ontbijtspek

Ingrediënten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, tijm, 50 gram ham, 1 gele paprika, pizzadeeg, 100 gram MonChou, 250 ml crème fraîche, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 2 in ringen gesneden uien, wat tijm, 50 gram in reepjes gesneden ham en 1 gesneden gele paprika toe. Bak tot de uien zacht zijn. Leg op een ingevette ovenplaat het pizzadeeg. Meng 100 gram MonChou met 250 ml crème fraîche en smeer dit mengsel vervolgens over het pizzadeeg. Schep de paprika-ontbijtspek op het deeg. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel