Spaghetti met Kapucijners en Gehakt in Tomatensaus

Spaghetti met Kapucijners en Gehakt in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Bak het geheel op middelhoog vuur in 10 minuten gaar. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel