Spaghetti met Kapucijners en Gehakt in Tomatensaus

Spaghetti met Kapucijners en Gehakt in Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 1 theelepel sambal, 300 gram gehakt, 1 potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 1 uitgelekt potje kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1/2 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Bak het geheel op middelhoog vuur in 10 minuten gaar. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>