Moriaanshoofd in Oudenaarde

Moriaanshoofd - Oudenaarde kaaskroketten Moriaanshoofd - Oudenaarde carpaccio

Moriaanshoofd - Oudenaarde spear of fear texas beef californian sirloin

Omdat er twee wielerkoersen waren in België dit weekend, Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne, hebben we met zijn drieën een overnachting in een hotel gedaan. Bij het hotel net even buiten Oudenaarde ‘Moriaanshoofd’ waar we hebben overnacht was ook een restaurant. Makkelijker kan je het dus niet maken. We hebben daar gezellig gegeten in het country grill restaurant. Vooraf hadden Michel en ik beide kaaskroketten en Britt koos voor de carpaccio, de lekkerste die ze ooit heeft gegeten. Daarna nam Britt de ‘spear of fear’ een spies met mals rundvlees. Michel koos voor de Texas beef, een biefstuk en ik had de Californian sirloin, een entrecote. Het vlees kwam van de grill, wat midden in het restaurant gegrild werd. Het was erg lekker, en best grote stukken vlees overigens.

Country Lodge Hotel Moriaanshoofd

Moriaanshoofd 27
9700 Oudenaarde (België)
Tel: (0032)(0)93-843787


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel