Moriaanshoofd in Oudenaarde

Moriaanshoofd - Oudenaarde kaaskroketten Moriaanshoofd - Oudenaarde carpaccio
Moriaanshoofd - Oudenaarde spear of fear texas beef californian sirloin
Omdat er twee wielerkoersen waren in België dit weekend, Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne, hebben we met zijn drieën een overnachting in een hotel gedaan. Bij het hotel net even buiten Oudenaarde ‘Moriaanshoofd’ waar we hebben overnacht was ook een restaurant. Makkelijker kan je het dus niet maken. We hebben daar gezellig gegeten in het country grill restaurant. Vooraf hadden Michel en ik beide kaaskroketten en Britt koos voor de carpaccio, de lekkerste die ze ooit heeft gegeten. Daarna nam Britt de ‘spear of fear’ een spies met mals rundvlees. Michel koos voor de Texas beef, een biefstuk en ik had de Californian sirloin, een entrecote. Het vlees kwam van de grill, wat midden in het restaurant gegrild werd. Het was erg lekker, en best grote stukken vlees overigens.

Country Lodge Hotel Moriaanshoofd

Moriaanshoofd 27
9700 Oudenaarde (België)
Tel: (0032)(0)93-843787


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat