Peer-Banaan Toetje

Peer-Banaan Toetje

Ingrediënten: 3 peren, 3 bananen, 100 gram pure chocolade,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil 3 peren en snij de peren in blokjes. Snij 3 gepelde bananen in plakjes en hak 100 gram pure chocolade in blokjes. Verdeel de peren, bananen en chocoladeblokjes over 3 vellen bakpapier. Vouw het bakpapier goed dicht. Zet de pakketjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal het voorzichtig uit het bakpapier. Lekker met een bolletje ijs. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel