Noodles met Gehakt en Wortel

Noodles met Gehakt en Wortel
Ingrediënten: noodles, 250 gram gehakt, 1 theelepel sambal, 150 gram wortel, 3 bosuien, 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram gehakt bruin en rul. Voeg 1 theelepel sambal toe en bak even mee. Voeg 150 gram geraspte wortel en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak 5 minuten. Voeg 2 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Weekdeals (468x60)