Gepofte Aardappels Gevuld met Ui, Kaas en Ham

Gepofte Aardappels Gevuld Met Ui, Kaas en Ham
Ingrediënten: 2 grote aardappels, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 plakjes ham, tijm, melk, boter, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Boen 2 grote aardappels schoon. Prik de schil in met een vork of cocktailprikker. Leg de aardappels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de vulling. Bak 1 fijngesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, fijngesneden ham en wat tijm tot de ui zacht is. Haal de aardappels uit de oven. Haal een klein stukje van de bovenkant af en schep de aardappel uit de schil. Pureer de aardappels met melk en een beetje boter. Schep het ui-mengsel met wat geraspte kaas door de aardappelpuree. Schep de aardappelpuree terug in de schil. Leg de aardappels weer terug in de ovenschaal. Strooi er extra geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Wij hebben gepaneerde kipfilet en een salade erbij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat