Thais Stoofvlees (Masaman Curry) met Zoetzure Komkommer

Thais Stoofvlees (Masaman Curry) met Zoetzure Komkommer

Thais Stoofvlees (Masaman Curry) met Zoetzure Komkommer

Thais Stoofvlees (Masaman Curry)
Ingrediënten: 1 zakje (50 gram) onoff spices! masaman-currypasta, 400 ml kokosmelk, 500 gram sukadelappen, 2 uien, 3 aardappels, 100 gram cashewnoten,

Aantal personen: 3

Bak de inhoud van 1 zakje onoff spices! masaman-currypasta met 1 eetlepel kokosmelk in hete olie tot het geurt. Voeg 500 gram in blokjes gesneden sukadelappen toe. Bak de sukadelappen rondom bruin. Schep de sukadelappen uit de pan. Voeg nieuwe olie toe in de pan. Bak 2 in ringen gesneden uien tot het zacht is. Doe de sukadelappen terug in de pan samen met 3 geschilde en in blokjes gesneden aardappels, de rest van het blikje kokosmelk en zoveel water zodat alles onderstaat. Laat het geheel op laag vuur zeker 2 1/2 uur zachtjes pruttelen. Haal het laatste half uur de deksel van de pan zodat de saus kan indikken. Voeg 100 gram cashewnoten toe en warm dit nog 5 minuten mee. Serveer met witte rijst.

Zoetzure Komkommer

Ingrediënten: 3 eetlepels azijn, 3 eetlepels suiker, 1 komkommer,

Meng 3 eetlepels azijn met 3 eetlepels suiker. Klop totdat de suiker is opgelost. Schil een komkommer. Snij de komkommer met een kaasschaaf in plakjes. Doe de komkommer in het azijn-suiker mengsel. Laat het ongeveer een uurtje staan.

Eet smakelijk!

0
(573 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top