Brownies

Brownies

Ingrediƫnten: 185 gram roomboter, 185 gram pure chocolade, 100 gram witte basterdsuiker, 100 gram donkere basterdsuiker, 75 gram suiker, snufje zout, 3 eieren, 85 gram bloem, 40 gram cacaopoeder,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een brownie-bakvorm in en doe er daarna bakpapier in. Smelt 185 gram roomboter met 185 gram pure chocolade au bain marie. Laat de chocolade daarna iets afkoelen. Mix 100 gram witte basterdsuiker, 100 gram donkere basterdsuiker, 75 gram suiker en een snufje zout met 3 eieren luchtig. Spatel de gesmolten chocolade, 85 gram bloem en 40 gram cacaopoeder toe. Spatel tot je een gelijk beslag hebt. Doe het beslag in de brownie-bakvorm. Zet de brownie-bakvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de brownie uit de brownie-bakvorm en laat de brownie afkoelen. Snij dan in gelijke stukken. Smul ze!


2 reacties op “Brownies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel