Berenklauw (Gehaktbal met Ui en Satésaus)

Berenklauw berenhap (Gehaktbal met Ui en Satésaus)

Ingrediënten: 3 voorgebraden gehaktballen, 2 uien, satésaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe 3 voorgebraden gehaktballen in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Snij 2 uien in dikke schijven. Bak de ui in hete boter iets bruin. Snij de gehaktballen in plakken. Wissel een plak gehaktbal af met een schijf ui. Doe er satésaus over en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel