Macaroni met Balletjes

Macaroni met Balletjes
Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 300 gram chipolataworstjes, 250 gram champignons, 1 klein blikje tomatencrèmesoep,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui glazig in hete boter. Voeg 300 gram ontvelde en in stukjes gesneden chipolataworstjes toe en bak het vlees bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 klein blikje tomatencrèmesoep toe. Warm op laag vuur het geheel ongeveer 10 minuten. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat