Macaroni met Balletjes

Macaroni met Balletjes

Ingrediënten: macaroni, 1 ui, 300 gram chipolataworstjes, 250 gram champignons, 1 klein blikje tomatencrèmesoep,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 ui glazig in hete boter. Voeg 300 gram ontvelde en in stukjes gesneden chipolataworstjes toe en bak het vlees bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 klein blikje tomatencrèmesoep toe. Warm op laag vuur het geheel ongeveer 10 minuten. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel