Le Bon Vivant in Arnhem

Le Bon Vivant - Arnhem panini kipfilet
Het was ijzig koud toen we in Arnhem kwamen en lunchtijd. Snel een leuk eettentje binnen. Deze keer werd het Brasserie Le Bon Vivant. Een klein zaakje met een ietwat Franse uitstraling. Na de warme chocomel met slagroom en de thee kwamen de broodjes. Britt had een baguette beenham met honingmosterd dressing (uit de oven), Celina een panini mozzarella, tomaat en pesto, Michel een Italiaanse bol met kaas, salami en tomaat die iets later kwam de rest en zelf had ik de panini kipfilet, spek, tomaat en knoflooksaus. We hebben alle vier lekker gegeten, het was sowieso eens wat anders dan in de ‘standaard lunchrooms’ die in zo’n beetje elk groot winkelcentrum zit.

Brasserie Le Bon Vivant
Jansplaats 10
6811 GB Arnhem
Tel: 026-4425047


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat