Rode Kool met Schnitzel en Jägersaus

Rode Kool met Schnitzel en Jägersaus

Vandaag had ik de hele dag een conferentie in Amersfoort, oké niet ver weg maar na een drukke dag luisteren, observeren, netwerken heb ik echt geen zin om nog te gaan snijden, hakken en te bakken. Het werd dus rode kool met aardappelpuree en schnitzel met jägersaus. Makkelijk en snel klaar.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel