Gehaktschotel met Doperwten en Champignons

Gehaktschotel met Doperwten en Champignons
Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 potje doperwten, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 250 gram champignons en bak de champignons tot het zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje doperwten, 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Verwarm het geheel ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur. Serveer met aardappeltjes, rijst of pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat