Gehaktschotel met Doperwten en Champignons

Gehaktschotel met Doperwten en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 250 gram gehakt, 250 gram champignons, 1 potje doperwten, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 250 gram champignons en bak de champignons tot het zacht is. Voeg 1 uitgelekt potje doperwten, 250 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Verwarm het geheel ongeveer 10 minuten op middelhoog vuur. Serveer met aardappeltjes, rijst of pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel