Pizza met Sperziebonen en Rundvleesreepjes

Pizza met Sperziebonen en Rundvleesreepjes
Ingrediënten: 1 ui, 300 gram rundvleesreepjes, 1 potje sperziebonen, kaneel, vers pizzadeeg met tomatensaus, 1 eetlepel chilisaus, mozzarella, geraspte kaas, oregano,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 300 gram rundvleesreepjes toe en bak de rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 uitgelekt potje sperziebonen en een beetje kaneel toe. Warm het geheel goed door. Leg het pizzadeeg op een beboterde bakplaat. Besmeer het pizzadeeg met de tomatensaus en 1 eetlepel chilisaus. Verdeel de rundvleesreepjes en sperziebonen over de pizza. Verdeel vervolgens de mozzarella, geraspte kaas en oregano over de pizza. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat