Pizza met Sperziebonen en Rundvleesreepjes

Pizza met Sperziebonen en Rundvleesreepjes

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram rundvleesreepjes, 1 potje sperziebonen, kaneel, vers pizzadeeg met tomatensaus, 1 eetlepel chilisaus, mozzarella, geraspte kaas, oregano,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 300 gram rundvleesreepjes toe en bak de rundvleesreepjes bruin. Voeg 1 uitgelekt potje sperziebonen en een beetje kaneel toe. Warm het geheel goed door. Leg het pizzadeeg op een beboterde bakplaat. Besmeer het pizzadeeg met de tomatensaus en 1 eetlepel chilisaus. Verdeel de rundvleesreepjes en sperziebonen over de pizza. Verdeel vervolgens de mozzarella, geraspte kaas en oregano over de pizza. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel