Noedels met Shoarma

Noedels met Shoarma
Ingrediƫnten: noodles, 1 teentje knoflook, 450 gram shoarmavlees, 1 rode paprika, 1 flinke prei, 1 eetlepel honing, 4 eetlepels oestersaus,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 fijngehakt teentje knoflook met 450 gram shoarmavlees tot de shoarma gaar is. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en bak tot de prei zacht is. Voeg vervolgens 1 eetlepel honing en 4 eetlepels oestersaus toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noedels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat