IKEA Amersfoort in Amersfoort

Sate van Ikea Chocolade Mousse Ikea

Vandaag moesten we langs IKEA om opbergboxen te halen. We waren gelijk uit het werk gegaan en hebben daar een maaltijd genomen. We hebben allebei saté met frites en een chocolademousse genomen. Simpel, maar op zich wel te doen. In ieder geval zijn we geslaagd voor de opbergboxen en kunnen we nu de zolder opruimen.

IKEA Amersfoort

Euroweg 101
3825HB Amersfoort


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel