Rijst met Kapucijners en Champignons in Zoete Saus

Rijst met Kapucijners en Champignons in Zoete Saus

Ingrediënten: rijst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe als de ontbijtspek knapperig is. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 uitgelekt potje jonge kapucijners, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel