Rijst met Kapucijners en Champignons in Zoete Saus

Rijst met Kapucijners en Champignons in Zoete Saus

Ingrediënten: rijst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe als de ontbijtspek knapperig is. Bak tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 uitgelekt potje jonge kapucijners, 5 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe. Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *