Schnitzel met Champignon-Roomsaus

Schnitzel met Champignonroomsaus

Vandaag had ik gewoon zin in een ouderwets gepaneerde schnitzel. Erbij heb ik een champignon-roomsaus gemaakt, een simpele maar toch erg lekkere. Verder at ik er sla en rösti bij. Het recept van de saus:

Ingrediënten: 250 gram champignons, tijm, 250 ml kookroom, zout,

Bak 250 gram champignons met wat tijm tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Laat de kookroom op laag vuur in ongeveer 10 minuten indikken. Breng op smaak met zout. Serveer met de schnitzels. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel