Gevulde Portobello’s met Spinazie en Monchou

Gevulde Portobello's met Spinazie en Monchou

Ingrediënten: 2 portobello’s, 1 ui, tijm, 250 gram diepvries spinazie, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak 2 portobello’s schoon en haal het steeltje er af. Bak de portobello’s aan beide zijde bruin. Haal het uit de pan en leg het in een ovenschaal. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram diepvries spinazie toe en laat de spinazie ontdooien. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Schep het spinaziemengsel in de hoedjes van de portobello’s. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal 10 minuten in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel