Gevulde Portobello’s met Spinazie en Monchou

Gevulde Portobello's met Spinazie en Monchou
IngrediĆ«nten: 2 portobello’s, 1 ui, tijm, 250 gram diepvries spinazie, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak 2 portobello’s schoon en haal het steeltje er af. Bak de portobello’s aan beide zijde bruin. Haal het uit de pan en leg het in een ovenschaal. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram diepvries spinazie toe en laat de spinazie ontdooien. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Schep het spinaziemengsel in de hoedjes van de portobello’s. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal 10 minuten in de oven om de kaas te laten smelten. Lekker met aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat