Kipfilet met Kaas Uiensaus uit de Oven

Kipfilet met Kaas-Uiensaus uit de Oven

Ingrediënten: 75 gram plakjes ham, 2 kipfilets, 2 uien, 250 ml kookroom, 1 blokje kippenbouillon, peterselie, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak 2 kipfilets aan beide kanten bruin. Voeg 75 gram in kleine stukjes gesneden ham toe en bak dit even mee. Haal de kipfilet en ham uit de pan en doe dit in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 2 fijngesnipperde uien tot de uien zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Voeg 1 verkruimeld blokje kippenbouillon en peterselie toe. Breng kort aan de kook. Roer 100 gram geraspte kaas door de saus. Laat de kaas smelten. Giet de saus over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij er Franse frietjes uit de Actifry en een salade gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel