Kipfilet met Kaas Uiensaus uit de Oven

Kipfilet met Kaas-Uiensaus uit de Oven
Ingrediënten: 75 gram plakjes ham, 2 kipfilets, 2 uien, 250 ml kookroom, 1 blokje kippenbouillon, peterselie, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak 2 kipfilets aan beide kanten bruin. Voeg 75 gram in kleine stukjes gesneden ham toe en bak dit even mee. Haal de kipfilet en ham uit de pan en doe dit in een ovenschaal. Bak in het achtergebleven vet 2 fijngesnipperde uien tot de uien zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Voeg 1 verkruimeld blokje kippenbouillon en peterselie toe. Breng kort aan de kook. Roer 100 gram geraspte kaas door de saus. Laat de kaas smelten. Giet de saus over de kipfilets. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij er Franse frietjes uit de Actifry en een salade gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat