Andijviestamp met Gehakt Cordon Bleu

Andijviestamp met Gehakt Cordon Bleu

Het is weer de makkelijke maandag. Vandaag andijviestamp. Omdat ik niet van rauwe andijvie houd, mij te bitter, heb ik de andijvie gewokt. Daarna gestampt door de andijviepuree. Erbij gehakt cordon bleus, om en om gebakken en daarna 15 minuten in de oven. Simpel en lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel