Jakarta Baru in Ede

Jakarta Baru - Ede soto ajam Jakarta Baru - Ede Indonesisch Maleisisch buffet

Omdat Michel bijna jarig is en we in het weekend altijd met zijn drieën zijn zijn we vandaag uit eten gegaan. Ons oog was door een kleine advertentie in de krant gevallen op het Indonesisch Maleisisch specialiteiten restaurant Jakarta Baru in Ede.

Om alles te proeven hebben we gekozen voor het buffet. Vooraf kregen we soto ajam, een kippensoepje. Daarna konden we naar het buffet wat er verzorgd en netjes uit zag. Er was keuze uit meer dan 20 verschillende gerechten en had een goede verhouding tussen vlees en vegetarische gerechten. Ik koos bij het buffet voor de mie goreng, babi ketjap, ajam- en daging gerechten, gado gado en een pisang goreng. Gesmuld heb ik en Michel en Britt ook.

Jakarta Baru - Ede spekkoek ijsOndanks dat we toch wel veel op hadden hebben we toch een toetje besteld, dat hoort bij een feestelijk etentje. Alle drie kozen we voor de spekkoek met roomijs. Erg lekker!

Dit restaurant is zeker een aanrader als je van Indonesisch eten houdt. Je kan er overigens ook afhalen.

Jakarta Baru
Grotestraat 133
6711 AL Ede
Tel: 0318-616035


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel