Jakarta Baru in Ede

Jakarta Baru - Ede soto ajam Jakarta Baru - Ede Indonesisch Maleisisch buffet
Omdat Michel bijna jarig is en we in het weekend altijd met zijn drieën zijn zijn we vandaag uit eten gegaan. Ons oog was door een kleine advertentie in de krant gevallen op het Indonesisch Maleisisch specialiteiten restaurant Jakarta Baru in Ede.

Om alles te proeven hebben we gekozen voor het buffet. Vooraf kregen we soto ajam, een kippensoepje. Daarna konden we naar het buffet wat er verzorgd en netjes uit zag. Er was keuze uit meer dan 20 verschillende gerechten en had een goede verhouding tussen vlees en vegetarische gerechten. Ik koos bij het buffet voor de mie goreng, babi ketjap, ajam- en daging gerechten, gado gado en een pisang goreng. Gesmuld heb ik en Michel en Britt ook.

Jakarta Baru - Ede spekkoek ijsOndanks dat we toch wel veel op hadden hebben we toch een toetje besteld, dat hoort bij een feestelijk etentje. Alle drie kozen we voor de spekkoek met roomijs. Erg lekker!

Dit restaurant is zeker een aanrader als je van Indonesisch eten houdt. Je kan er overigens ook afhalen.

Jakarta Baru
Grotestraat 133
6711 AL Ede
Tel: 0318-616035


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat