Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten
IngrediĆ«nten: 3 ciabattini’s, 1 ui, 3 hamburgers, Cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Bak 3 kleine ciabatta afbakbroodjes in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Langzaam 1 in ringen gesneden ui bakken tot het goudbruin en zacht is. Haal het uit de pan. Doe boter in de pan en bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Leg een plakje Cheddar kaas op de hamburgers en laat de kaas smelten. Warm de uienringen nog even mee terwijl de kaas smelt. Beleg de ciabatta’s met sla. Leg de hamburgers er op en de uienringen. Doe op je bord de saus die je lekker vindt op de hamburger. Erbij Vlaamse frieten uit de Actifry en sla. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat