Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Ingrediënten: 3 ciabattini’s, 1 ui, 3 hamburgers, Cheddar cheese,

Aantal personen: 3

Bak 3 kleine ciabatta afbakbroodjes in de oven volgens de aanwijzing op de verpakking. Langzaam 1 in ringen gesneden ui bakken tot het goudbruin en zacht is. Haal het uit de pan. Doe boter in de pan en bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Leg een plakje Cheddar kaas op de hamburgers en laat de kaas smelten. Warm de uienringen nog even mee terwijl de kaas smelt. Beleg de ciabatta’s met sla. Leg de hamburgers er op en de uienringen. Doe op je bord de saus die je lekker vindt op de hamburger. Erbij Vlaamse frieten uit de Actifry en sla. Eet smakelijk!


2 reacties op “Ciabatta Hamburger met Vlaamse Frieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel