Wraps met Kip Krokant en Zoetzure Saus

Kip Krokant Wraps
Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus, 1 theelepel suiker, beetje water, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels aan beide zijde bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Maak een saus van 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus en 1 theelepel suiker. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Verwarm de saus al roerende. Verwarm 3 tortilla wraps in de magnetron of in een hete koekenpan. Snij de krokante kipschnitzel in blokjes. Beleg de wraps met de sla, de champignons en ui en de blokjes kip krokantschnitzel. Vouw de wraps als een enveloppe. Serveer met de zoetzure saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat