Wraps met Kip Krokant en Zoetzure Saus

Kip Krokant Wraps

Ingrediënten: 2 krokante kipschnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus, 1 theelepel suiker, beetje water, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 2 krokante kipschnitzels aan beide zijde bruin. Bak in een andere pan 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Maak een saus van 3 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel ketjap manis, 1 theelepel chilisaus en 1 theelepel suiker. Voeg zoveel water toe tot je de gewenste dikte hebt. Verwarm de saus al roerende. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron of in een hete koekenpan. Snij de krokante kipschnitzel in blokjes. Beleg de wraps met de sla, de champignons en ui en de blokjes kip krokantschnitzel. Vouw de wraps als een enveloppe. Serveer met de zoetzure saus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel