Macaroni met Spinazie, Ham en Mascarpone

Macaroni met Spinazie, Ham en Mascarpone
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 150 gram blokjes ham, tijm, 300 gram diepvries spinazie, 125 gram mascarpone, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 150 gram blokjes ham en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 300 gram diepvries spinazie toe. Laat de spinazie al roerend ontdooien en goed warm worden. Roer vervolgens 125 gram mascarpone en 50 gram geraspte kaas erdoor. Laat de kazen smelten. Breng op smaak met een beetje zout. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel