Rijst met Sperziebonen in Pittige Tomatensaus

Rijst met Sperziebonen in Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 1 ui, Conimex boemboe voor Ajam Bali, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 200 ml water, 200 gram sperziebonen,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot het zacht is. Voeg Conimex boemboe voor Ajam Bali, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 200 ml water toe. Roer goed door. Voeg 200 gram sperziebonen toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *