Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree
Ingrediënten: 2 runderbraadworsten, aardappelpuree, 2 flinke uien, 1 eetlepel azijn, 50 gram boter, 2 eetlepels bloem, 600 ml rundvleesbouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe 2 runderbraadworsten in een ovenschaal en de aardappelpuree in een andere ovenschaal. Zet beide ovenschalen ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 2 in ringen gesneden uien in hete boter tot het bruin en zacht is. Voeg een scheutje azijn toe. Laat de azijn verdampen. Voeg 50 gram boter toe en laat de boter smelten. Voeg 2 eetlepels bloem toe en bak kort mee. Voeg geleidelijk 600 ml rundvleesbouillon toe. Laat zachtjes koken. Serveer de uiensaus met de aardappelpuree en runderbraadworst. Eet smakelijk!


2 reacties op “Runderbraadworst met Uiensaus en Aardappelpuree

    • Dank je,

      Voor de foto is het misschien wel mooier, maar ik wil sowieso niet naar te gestylishte foto’s. Het moet eigenlijk gewoon zijn zoals het is en niet zoals in kookboeken dat als je het ook maakt het er in de verste verte niet op lijkt (ondanks dat je het precies zo gedaan hebt.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat