Käse Spätzle

Käse Spätzle
Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien (of 1 grote ui), 200 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 2 gesnipperde uien. Giet, als je nog te veel vocht bij de spätzle hebt iets af. Roer 200 gram geraspte kaas en de ontbijtspek, ui door de spätzle. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat