Rode Kool met Appels en Zweedse Gehaktballetjes

Rode Kool met Appels en Zweedse Gehaktballetjes

Vandaag hebben we een makkelijke dag gedaan na al het oliebollen bakken en het maken van de mini-rijsttafel van gisteren. Het werd rode kool met appels, aardappelpuree, Zweedse gehaktballetjes met roomsaus en een jus. Makkelijk en lekker!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel