Winter Pasar Malam in Burgers Zoo Arnhem

kipsate warung gina indische kroket waroeng i djaja
Zo ben je in Hilversum, Haarlem en dan opeens in Arnhem. In Arnhem is er deze weken namelijk in Burgers Zoo een winter pasar malam. In de Burgers Zoo Bush zijn een flink aantal kraampjes waarin veel Indische waar verkocht worden, wat muzikale omlijsting erbij, de tropische sfeer van de Bush. Kortom erg gezellig, leuk en ook druk.

Uiteraard hebben we er bij wat kraampjes gegeten. Bij Warung Gina namen we een portie kipsaté en bij Waroeng I. Djaja een Indische kroket en pisang goreng. Bij nog een ander kraampje hebben we ook spekkoek gekocht, alleen dat hebben we lekker meegenomen voor bij de thee. Nog even nagenieten van een leuke dag.

Wil je ook naar de Winter Pasar Malam in Burgers Zoo? Morgen 29 december en vrijdag 30 december en van maandag 2 januari tot en met zaterdag 7 januari kan je nog van deze Indische ‘nachtmarkt’ genieten. Bovendien zijn Bush, Desert, Ocean en Rimba ook tot 20:00 te bezoeken en kan je kijkjes achter de schermen in onder andere de Ocean en worden er in verschillende standjes het een en ander verteld. Vanaf 15:00 is overigens het entreegeld de helft van de normale prijs!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour