Bagel & Beans in Haarlem

Bagel Tosti Bagel BLT
Vandaag was het een rondje Nederland. Eerst langs Michels oude werk in Hilversum om zijn kerstpakket op te halen, vvv-bonnen, kijk daar kunnen we wat mee. Daarna naar Haarlem, daar was ik nog nooit geweest en van horen zeggen zou het daar gezellig winkelen zijn. Dat was ook zo. We waren er bijtijds dus was het nog niet superdruk.

Tussen het winkelen door zijn we gaan lunchen bij Bagels & Beans, waar we op dat moment het laatste tafeltje hadden. Na de warme chocomel, van warme melk met pure chocoladepastilles (met slagroom) had Michel een bagel BLT, bacon (oftewel spek), lettuce (oftewel sla), tomaat met pijnboompitjes. Ik nam de bagel tosti met Livar ham en Vechtenaer kaas. Alleen de tomaat was ietwat dik gesneden. Voor de rest was het allemaal erg lekker.

Bagel & Beans
Gierstraat 49
2011 GB Haarlem
Tel: 023-5514554


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat