Rollade met Ham en Kaas in Champignonroomsaus

Rollade met Ham en Kaas in Champignonroomsaus

Wat zijn de supermarkten dit jaar creatief met de aardappelschijfjes uit het koelvak. Zo heb ik al de sneeuwster-aardappelschijfjes van de Albert Heijn gegeten en vandaag de kerstboom-aardappelschijfjes van de C1000. In de vriezer hadden we nog een rollade met ham en kaas in champignonroomsaus liggen, precies genoeg voor twee. Erbij een salade die op moest en klaar op deze dag na kerst.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel