Kuifje’s Corner in Arnhem

Kuifje's Corner - Arnhem erwtensoep Kuifje's Corner - Arnhem Pistolet salami, kaas, ui, champignons
Vandaag shoppen in Arnhem, mijn cadeaukaart van De Bijenkorf goed besteden. Dankzij de cadeaukaart en de sale een mooie leren tas kunnen scoren. Uiteraard hebben we nog verder gewinkeld in het centrum van Arnhem.

Tijdens de lunch zijn we gaan eten bij Kuifje’s Corner, een klein oud cafeetje. Na de warme chocomel met slagroom voor mij en Kuifje’s latte macchiato van Michel heb ik een erwtensoep gegeten en Michel koos een stokbrood met salami, kaas, ui en champignons. Erg lekker!

Kuifje’s Corner
Bakkerstraat 26
6811 EH Arnhem
Tel: 026-4435673


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatWeekdeals (468x60)