Mexicaans Kerstdiner

Mexicaans Kerstdiner by BITVandaag had Michel op zijn nieuwe werk de kerstborrel, en gelukkig mocht de ‘aanhang’ mee. Er werd gekookt en geborreld.

Het diner bestond uit een tacohapje, tacochips met gehakt, tomaat, bosui, geraspte kaas van de barbecue en erbij crème fraîche. Het hoofdgerecht was “bouw je eigen wrap”. Er was van alles, garnaal, kip, gehakt, rauwe ham, sla, paprika, tomaat, guacamole en noem maar op. Het nagerecht was gebakken banaan met een hele stroperige saus. Het was in ieder geval lekker en zeker gezellig!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel