Cranberry Braten

Cranberry Braten
Vandaag een klein dagje shoppen in Kleve Duitsland. De kerstmarkt was al weer afgelopen, maar gelukkig hadden ze nog wel mijn favoriete winterthee in de tweede en laatste supermarkt die we hebben bezocht ‘Teekanne Kaminabend‘, een speciale winterthee met rooibos, sinaasappel, kaneel en marsepein. We hebben in Kleve ook gelijk wat voor het eten gehaald, namelijk de Cranberry Braten bij de slager in de Edeka. Cranberry braten is varkensvlees van de rug en is gevuld met cranberrys en appel. Erg lekker! Erbij hebben we ‘sneeuwster-aardappeltjes’ gegeten van de Albert Heijn, ouderwets gebakken in de roomboter. Echt een beetje een feestdag gevoel!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014