Rollade met Ham, Kaas en Champignonroomsaus

Rollade met Ham en Kaas en Champignonroomsaus
Ingrediënten: 1 rollade, 1 ui, tijm, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 1 bouillonblokje, 1 theelepel mosterd, kaas, ham, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 rollade rondom bruin in hete boter. Leg de rollade in een ovenschaal en zet het ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in boter 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak ook de champignons tot ze zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom, 1 verkruimeld bouillonblokje en 1 theelepel mosterd toe. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Snij de rollade in plakjes. Leg een plakje rollade in een ovenschaal, leg hierop een plakje kaas en een 1/2 plakje ham, leg hierop weer een plakje rollade. Ga zo door tot alle plakjes rollade op zijn. Giet de champignonsaus over de rollade. Strooi er geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met een salade en frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat