Lasagne en Lofschotel met Beenham

Lasagne Daily Chef ovengebakken lofschotel met beenham de kroes

Vandaag had ik een echte fröbeldag, dan vergeet je de tijd en sowieso was Michel wat later, hij had zijn afscheidsborrel op zijn werk en start in het nieuwe jaar aan een nieuwe uitdaging. Ik had een lasagne van Daily Chef genomen. Michel kreeg de ovengebakken lofschotel met beenham van De Kroes. Beide waren lekker voor een keer makkelijk eten. Niets meer, niets minder.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel