Hartige Taart met Kip en Champignons

Hartige Taart met Kip en Champignons
Ingrediƫnten: 1 zakje Conimex mix voor nasi goreng, 1 rol vers bladerdeeg, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 2 kipfilets, 250 gram champignons, 2 eetlepels ketjap manis, 4 eieren,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 225 graden. Laat de inhoud van 1 zakje Conimex mix voor nasi goreng wellen in kokend water. Bekleed 1 ingevette taartvorm met bladerdeeg. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kipfilet. Bak de kipfilet bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg de gewelde mix voor nasi goreng toe, samen met 2 eetlepels ketjap manis. Warm het geheel goed door en laat vervolgens wat afkoelen. Kluts ondertussen 4 eieren. Schep het kip-champignon mengsel in de bekleedde taartvorm. Giet het geklutste ei erover. Zet de taartvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de hartige taart voorzichtig uit de taartvorm en snij in punten. Eet smakelijk!


3 reacties op “Hartige Taart met Kip en Champignons

    • Heet was inderdaad lekker! Met een rol vers bladerdeeg bedoel ik het bladerdeeg wat je in het koelbak kan vinden, meestal naast het verse pizzadeeg. Anders kan je natuurlijk gewoon diepvriesbladerdeeg gebruiken, wat natuurlijk wel eerst ontdooit moet worden.

      Groetjes Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat