Brownies

Brownies

Ingrediënten: 60 gram pure chocolade, 110 gram boter, 225 gram suiker, 3 eieren (M), 1/2 theelepel bakpoeder, snufje zout, 1 zakje vanillesuiker, 150 gram bloem,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 60 gram pure chocolade met 110 gram boter au bain marie. Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen. Meng ondertussen 225 gram suiker met 3 eieren (M) met de mixer tot het bleek en luchtig is. Spater er voorzichtig 1/2 theelepel bakpoeder, een snufje zout, 1 zakje vanillesuiker en 150 gram bloem voorzichtig door. Spatel daarna de gesmolten chocolade door het beslag. Smeer een brownie-bakvorm in met boter en bekleed de bakvorm met bakpapier. Giet het beslag in de bakvorm. Zet de bakvorm ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownies in het bakblik afkoelen. Snij daarna in vierkante blokjes. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel