Spaghetti met Pepernotensaus

Spaghetti met Pepernotensaus

Vandaag nog eens een keer een restje uit de vriezer, namelijk een pastasaus, de pastasaus met kruidnoten, of pepernoten hoe je die harde bolletjes ook wil noemen. Erg makkelijk dus!


2 reacties op “Spaghetti met Pepernotensaus

    • Het leek me leuk om het eens te proberen, in pepernoten of kruidnoten zitten veel specerijen zoals kruidnagels en kardemom (geloof ik) en die geven een lekkere smaak aan de saus, een beetje net als een stoofpotje. Een lekkere winterse pastasaus dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel