Noodles met Kipfilet en Paprika

Noodles met Kipfilet en Paprika

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 1 groene en 1 gele gesneden paprika toe. Roerbak 5 minuten. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>