Noodles met Kipfilet en Paprika

Noodles met Kipfilet en Paprika

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 3 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 1 groene en 1 gele gesneden paprika toe. Roerbak 5 minuten. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel