Kipfilet met Pepersaus

Kipfilet met Pepersaus
Ingrediƫnten: 2 kipfilets, zout, peper, scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 kippenbouillonblokje, 100 ml kookroom, 2 eetlepels peperbolletjes,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets op middelhoog vuur bruin, doe dit langzaam zodat de kipfilet ook van binnen gaar wordt. Haal ze uit de pan. Doe een scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Roer goed door en laat het een beetje inkoken. Voeg 100 ml kookroom en 2 eetlepels peperbolletjes toe. Doe de kipfilets terug in de pan. Verwarm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat