Kipfilet met Pepersaus

Kipfilet met Pepersaus

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, peper, scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 kippenbouillonblokje, 100 ml kookroom, 2 eetlepels peperbolletjes,

Aantal personen: 2

Bestrooi 2 kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets op middelhoog vuur bruin, doe dit langzaam zodat de kipfilet ook van binnen gaar wordt. Haal ze uit de pan. Doe een scheutje witte wijn, 150 ml water, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 verkruimeld kippenbouillonblokje toe. Roer goed door en laat het een beetje inkoken. Voeg 100 ml kookroom en 2 eetlepels peperbolletjes toe. Doe de kipfilets terug in de pan. Verwarm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel