Macaroni met Gehakt, Wortel en Champignons

Macaroni met Gehakt, Wortel en Champignons

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, tijm, 200 gram gehakt, 250 gram geraspte wortel, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 200 gram gehakt toe. Bak het gehakt rul en bruin. Voeg 250 gram geraspte wortel toe en bak 5 minuten mee. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot het zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel