Varkensbrochette

Varkensbrochette

Vandaag een rustig aan dagje gehad, nou ja rustig aan. We zijn naar Nederland gegaan, of eigenlijk Zeeuws Vlaanderen. In dit deel van Zeeland kom je namelijk niet zo snel. Daarna een strandwandeling gemaakt in De Haan, het was nog mooi weer en het was heerlijk rustig op het strand. Na de strandwandeling bij Smatch varkensbrochettes en aardappelblokjes met spekjes en kruidenboter gekocht en dat in het huisje klaar gemaakt. Erbij wat doperwtjes.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel