Paul in Brussel

Paul - Brussel

Vandaag een uitstapje naar Brussel. Wat een gehaaste stad is dat, druk, veel verkeer, getoeter, sirenes. Niks voor ons eigenlijk. In ieder geval hebben we de grote markt gezien en manneke pis. We hebben er even gegeten bij bakkerij Paul, een soort van bakker Bart maar dan luxer. We hadden er allebei een stokbroodje met grove salami. Jammer dat ze absoluut weigerden om Nederlands te praten, mijn Frans is nu ook weer niet zo goed.

Paul
Rue Grety 12b13
Brussel (Belgiƫ)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel